Lot of Brands zorgt dat jouw verhaal de gewenste doelgroep bereikt

Van strategisch advies tot de uitvoering. Met Lot of Brands haal je een flinke dosis kennis, creativiteit, enthousiasme en daadkracht in huis. 

LOT OF BRANDS ONDERSTEUNT, ADVISEERT & ORGANISEERT

Lot of Brands adviseert en ondersteunt bij het in de markt zetten van een (nieuw) merk. Dat kan een product of dienst zijn, maar ook een film, tv-programma of een persoon. 

Lot of Brands verzorgt de PR, communicatie en (on- en offline) marketing van jouw merk en is ook inzetbaar voor conceptontwikkeling, het schrijven van pakkende teksten en voor workshops op het gebied van PR en communicatie.

Kopie van Logo - Tekst - Lot of Brands.p
 

Klanten van Lot of Brands,

merken waar we voor werken.

BRANDS

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

WHAT'S IN THE NAME

‘Brands’ heeft diverse betekenissen. Een ‘brand’ is een merk, een gevestigde naam. Personal branding: jezelf op de kaart zetten. Dan heb je nog brandmanagement: de unieke positionering van je merk in de markt en de marketing- en communicatiemogelijkheden die je inzet om je gewenste imago te realiseren.
 

Maar je kan het ook lekker Hollands interpreteren: soms heb je simpelweg extra handen nodig en dan is het heel fijn als iemand je uit de spreekwoordelijke brand kan helpen. Of om juist even een fikkie te stoken; wat reuring rondom je merk te creëren.

Kopie van Charlotte Landman_7293.jpg

HI!
IK BEN CHARLOTTE LANDMAN

Ondernemer, ambitieus, hardwerkend en doelgericht. Na 12 jaar ervaring in marketing, communicatie en PR ben ik Lot of Brands gestart. 

Kopie van Logo - Tekst - Lot of Brands.p

Lot of Brands is een kleine onderneming maar denkt graag groot. Met een breed netwerk aan experts en specialisten kan Lot of Brands opschalen wanneer een project daar om vraagt. Lot of Brands is een one-stop-shop voor projecten van elk formaat.

 

SAMENWERKEN?

Wil je weten wat Lot of Brands voor jou kan betekenen?
Neem contact op, of kom eens langs voor een koffie.

Bel of app naar: 06 55 86 10 80

Stuur een e-mail naar: hello@lotofbrands.nl

Of laat een berichtje achter via dit formulier:

Thanks! Je hoort snel van mij.

Kopie van Charlotte Landman_7493.jpg
20210511_203725_edited.jpg