top of page
LogoKleinamsterdamProducties.jpg

KLEIN AMSTERDAM PRODUCTIES

PR

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater.
Ze bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatieven aan. Met artistieke teams maken ze vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd.

Klein Amsterdam Producties is een samenwerkingsverband tussen Peter Lanting, eigenaar en oprichter van Theaterbureau Vanaf2 en Kajsa Blomberg van kbizz, agentschap van artiesten en illustratoren.

In Klein Amsterdam Producties bundelen kbizz en Theaterbureau Vanaf2 hun kracht, expertise en cultureel ondernemerschap.

Lot of Brands verzorgde onder andere het persbericht over de tour door China van diverse producties. Het Astronautje is een van de zeven Nederlandse jeugdtheatervoorstellingen die in december 2019 en januari 2020 in China te zien waren. De Nederlandse tournee vindt plaats in het kader van het 'Hallo Holland-programma'. De voorstellingen vinden behalve in Chengdu plaats in Shanghai, Beijing en Suzhou.

Publicaties in onder andere Algemeen Dagblad.

Ook heeft Lot of Brands recentelijk de pr rondom Vakantietheater verzorgd. 

Deze samenwerking tussen Klein Amsterdam Producties, Theaterbureau Vanaf2 en 2-ater, bood zowel ouders als kinderen veel vermaak tijdens de voorjaarsvakantie. Dagelijks werden er drie online voorstellingen gedeeld voor kinderen in de leeftijd van 2 jaar tot 12 jaar. Klik hier voor het persbericht. 

Schermafbeelding 2020-05-22 om 13.15.47.
IMG_5910.JPG.jpg
bottom of page