top of page
Kopie van Logo - Tekst - Lot of Brands.p

DIENSTEN

Lot of Brands is expert op het gebied van marketing, communicatie en PR.

PR & WOORDVOERING

Reuring creëeren kan pro-actief in de vorm van bijvoorbeeld een perslancering, het regelen van een mooi interview in bijvoorbeeld een krant of een duidelijk persbericht naar de juiste journalisten.

 

Alleen soms is er juist reuring te managen, dan is Lot of Brands er ook voor je. We helpen je graag met de woordvoering. Lot of Brands is breed inzetbaar voor specifieke taken, op projectbasis of vaste uren per maand.

ADVIES & STRATEGIE

 

Je wil een nieuw product of dienst in de markt zetten? Of iets specifieker: een nieuwe track, boek of film? Welk verhaal wil je vertellen? 

 

Wij helpen je met jouw positionering, propositie en doelgroep; dé basis voor een sterk marketing-, communicatie- en/of PR-plan. We zorgen dat het verhaal van jouw merk de gewenste doelgroep bereikt. Van een compleet strategisch intern of extern communicatieplan tot de uitvoering.

CONTENTCREATIE

 

Teksten voor je site en socials zijn nodig, maar ook o-zo belangrijk: beeld!

Nee, ik kan niet alles zelf... 

Maar ik kan het wel voor je regelen.

Samen met de beste fotografen en videoproducers zorg ik ervoor dat jouw verhaal niet alleen in tekst, maar ook in beeld en/of geluid wordt verteld. Voor op je eigen kanalen, of op de kanalen van anderen.

SCHRIJVEN

Een blog, een persbericht, een artikel of een pakkende oneliner?

Een belangrijk (en leuk!) onderdeel van mijn werk is schrijven. Want hoe breng je die boodschap over? Precies: met pakkende teksten.
 

PARTNERSHIPS & MARKETING

Influencermarketing, branded partnerships, joint promotions, de keuze is reuze. En de mogelijkheden trouwens ook. Welke mogelijkheden zijn er die aansluiten op jouw wensen en budget? Lot of Brands helpt je door de jungle van marketingsamenwerkingen en brengt de juiste partijen samen.

WORKSHOP PR

Op zoek naar tips & tricks? Do's & dont's? Een sparringpartner? 
Lot of Brands verzorgt workshops PR op maat. Ideaal wanneer je meer kennis in huis wil halen voor je eigen team, maar niet telkens een bureau of freelancer kan of wil inhuren. Waar begin je? Ook geschikt als 1-op-1 workshop voor de startende PR-professional. 

SAMENWERKEN?

Bel of app naar: 085 060 4994, of stuur een e-mail naar: hello@lotofbrands.nl.

IMG-20230904-WA0000 (1) (1).jpg
bottom of page