top of page

Dante Klein presenteert nieuwe frontman én track

Wereldhit Let me Hold You doorbreekt grens 400 miljoen Spotify-streams

Donny de Soet wordt de nieuwe frontman van Dante Klein. Hij neemt het stokje over van Max Krul, die zelfstandig verder gaat. Producers en tevens oprichters van Dante Klein zijn Fabian Lenssen en Patrick Arvai. Beide heren hebben al veel gedaan op de internationale markt. Zo heeft Fabian samengewerkt met grote namen als Justin Bieber, David Guetta en Nicki Minaj. En Patrick met onder anderen Sam Feldt, R3hab en Steve Aoki. Samen met Donny de Soet hebben ze de afgelopen maanden aan nieuwe muziek voor Dante Klein gewerkt. Er staan veel nieuwe tracks en mooie samenwerkingen op de planning. Vandaag droppen ze hun nieuwe track: Weekend Love, met DJ Yuki feat. Laura Davie.


Met deze video is Donny zojuist als Dante Klein onthuld.


Donny: "Het is nu al een feest om met Fabian Lenssen en Patrick Arvai samen te werken en ik vind eerste resultaat van onze samenwerking te gek. Weekend Love is echt een lekker nummer geworden. Zowel voor thuis, onderweg als voor in de club. Ik kan niet wachten tot dat ook gewoon weer kan."


400 miljoen streams

Dante Klein scoorde met o.a. 'Let me hold you (Turn me on)' een wereldhit. Het nummer heeft de grens van 400 miljoen streams op Spotify doorbroken.


Over Donny de Soet en Dante Klein

In 2016 vestigde Dante Klein naam in de internationale club- en dancescene met de zomerse hit 'Ertesuppe'. De laatste hit 'Let me hold you' was enorm succesvol en behaalde meer dan 400 miljoen streams op Spotify. De Amsterdamse Donny de Soet (22) is de nieuwe frontman van Dante Klein. Met honderden optredens op zijn naam, is de energieke en goedlachse Donny al jaren een bekende in het uitgaansleven. Als onderdeel van Dante Klein betreedt hij de internationale dance scene.


Weekend Love

Dante Klein, DJ Yuki Feat. Laura Davie0 opmerkingen

Comments


bottom of page