top of page
media.jpg

DIY-PR: kom in de media

maak van je merk een ster

Ga onafhankelijk aan de slag met je eigen PR. Regel free publicity en kom in de media: een impactvolle manier voor de promotie van je bedrijf, product of dienst.

IMG-20230904-WA0000 (1) (1).jpg

Leer hoe je zorgt dat je in de media komt

GRATIS in de media. Wat zou dat fijn zijn voor jou, je business, product, dienst of creatie. FREE publicity!

Het staat wellicht al langer op je to do lijst; werken aan je PR.
Alleen wat is het nou eigenlijk precies en hoe doe je dat dan?
 

Het is mijn missie is om free publicity voor alle ondernemers toegankelijk te maken, want het is echt niet alleen maar weggelegd voor grote bedrijven en A-sterren.

Is het al langer iets waar je mee aan de slag wil gaan? Loop je rond met vragen als: hoe werkt het, wat zijn de mogelijkheden voor mij en waar begin ik? Het inschakelen van een PR-bureau behoort nog niet tot jouw mogelijkheden, maar dat betekent niet dat je dan niet in de media kan komen! Ik geef je handvatten om vandaag nog zélf aan de slag te gaan. Of wil je gewoon graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en hoe het werkt zodat je het beter kan uitbesteden? Wat het ook is, niets houdt jou nu nog tegen.

 

Kickstart je PR en bereik jouw doelgroep met redactionele aandacht in de media.

Reviews.jpg
IMG-20230904-WA0008.jpg

Dit ben ik

Even voorstellen: Charlotte Landman, aangenaam!

Ik heb 15 jaar ervaring op het gebied van PR & Communicatie, voornamelijk in de media- en entertainmentbranche. Nu ik voor mezelf werk (freelance, interim en in teamverband op projectbasis vanuit Lot of Brands) krijg ik vaak de vraag om 'even' te helpen om mee te denken. Ik zie zoveel mogelijkheden bij ondernemers en makers op het gebied van PR & Communicatie, maar helaas: ik heb maar beperkte tijd - en klanten soms beperkt budget.

 

Toen ik een aantal mensen hielp om dan zélf aan de slag te gaan, inspireerde me dat om iets nieuws op te zetten. En zo ontstond LOBster.PR | DIY PR.

 

Ík vertel je hoe en jíj gaat er direct mee aan de slag.

Wat is het alternatief als je geen PR-bureau wil in te huren? En ook niet de expertise hebt om zelf aan de slag te gaan?

Niks doen? Zonde! - Met mijn hulp kun jij zelf zorgen voor die publicatie in de media.

Geen ellenlange saaie cursus, maar concrete tips, begrijpbare uitleg en handvatten voor jou waar je direct mee aan de slag kan.

 

Ik hoop vrouwelijke ondernemers enthousiast te maken om zelf publiciteit te genereren rondom hun merk. Free publicity is een fantastische manier van promotie, het is zonde als die kansen door onwetendheid of gebrek aan budget niet gepakt worden.

bottom of page