top of page

Lot of Brands aan de slag voor Just Entertainment


Manon Witstein & Charlotte Landman (Lot of Brands)

PR- & Communicatiebureau Lot of Brands verzorgt de pr voor vier nieuwe bioscoopfilms van Just Entertainment, allen geproduceerd door Messercola Drama. De eerste film waar Lot of Brands voor aan de slag gaat is Boeien!. Deze familiefilm is vanaf 20 juli te zien in de bioscoop. De tweede film op de planning is de romantische komedie Hart op de juiste plek, met onder anderen Irene Moors, Stijn Fransen en Jan Versteegh in de hoofdrollen.

Lot of Brands is opgericht door Charlotte Landman, zij was jarenlang werkzaam voor filmdistributeur RCV Entertainment / Entertainment One. De samenwerking met Just Entertainment betekent voor haar een terugkeer in de filmbranche. Samen met Manon Witstein werkt Landman aan de pr, marketing en communicatie voor diverse entertainmentprojecten, waaronder The Best Social Awards en Ilja Gort - zijn nieuwe roman Vrije Vogels is nu verkrijgbaar.


Lot of Brands is gevestigd in Utrecht.


De eerste beelden van familiefilm Boeien! waren te zien bij o.a. RTL Boulevard

Familiefilm Boeien! met o.a. Klaasje Meijer, Sarah Chronis, Edwin Jonker en Ellie Lust draait vanaf 20 juli in de bioscoop.


Foto vanaf de set van Hart op de juiste plek

Selectie cast & crew Hart op de juiste plek. V.l.n.r. Mark van Roon, producent Lucio Messercola, Jan Versteegh, Stijn Fransen, Fenna Ramos en regisseur Bob Wilbers © Arjo Franke


Bekendmaking Hart op de juiste plek in het AD (1/1):0 opmerkingen

Comments


bottom of page