top of page

Ilja Gort voelt zich een vrije vogel en schrijft nieuwe roman


Ilja Gort veranderde vorig jaar de naam van zijn wijnchâteau La Tulipe in Château Gort & Gort en gaf het wijnstokje - en daarmee de dagelijkse leiding - over aan zijn zoon Klaas. Niet omdat hij het rustiger aan wil doen, integendeel. Ilja wil graag meer tijd voor andere zaken, zoals het maken van nieuwe tv-programma’s en het schrijven van boeken. Hij trok zich terug op het wijnkasteel en is opnieuw in de pen gekropen voor een nieuwe roman: Vrije vogels. Gort brengt het boek uit vanuit zijn eigen uitgeverij Gort Publishers. Zijn nieuwe roman is een vervolg op zijn bestsellers Bed en Breakfast en Godendrank, maar het nieuwe avontuur van hoofdpersoon Abel is ook heel goed zonder voorkennis te lezen. Vrije vogels is vanaf 25 april verkrijgbaar.


In Vrije vogels genieten idealist Abel en zijn doortastende vrouw Angela van het heerlijke leven op hun Zuid-Franse wijndomein. Maar dan komt de leider van een Brabantse motorbende verhaal halen en wordt alles op zijn kop gezet. Abel en de bendeleider vertrekken per Harley Davidson op een roadtrip door het ruige Pyreneese berglandschap. Bijgestaan door een bijzondere ezel begint hun barre tocht, die via spectaculaire avonturen leidt tot een knallende ontknoping.


Na zijn eerste boek Leven als Gort in Frankrijk (meer dan 250.000 exemplaren verkocht) schreef Gort een twintigtal boeken. De laatste jaren veelal romans, het werden stuk voor stuk bestsellers.
Bibliografische gegevens

Titel: Vrije vogels

Uitgever: Gort Publishers

Paperback ISBN: 9789083141435

Formaat: 14 x21

Verschijningsdatum: 25 april 2022

Prijs: € 16,95


0 opmerkingen

Comments


bottom of page