top of page

Jasper Demollin zingt titelsong voor romantische feelgoodfilm Hart op de juiste plek
Jasper Demollin brengt een nieuw nummer uit. En niet zomaar één. Het is de titelsong voor de romantische feelgoodfilm Hart op de juiste plek, waar hij ook een rol in speelt. De track heet Ik vind m'n weg en is door Jasper zelf geschreven. Net als de film, gaat het nummer over verhuizen naar de grote stad, het najagen van dromen en de goede herinneringen aan jeugdvrienden. Ik vind m'n weg is vanaf vandaag hier te beluisteren via onder andere streamingdienst Spotify. De bijbehorende videoclip is hier te bewonderen.


De 31-jarige Jasper speelt Ricardo in Hart op de juiste plek, het is zijn eerste grote filmrol. Hij schittert naast o.a. Stijn Fransen, Jan Versteegh en Irene Moors. Ook Fenna Ramos, Chris Tates en Tanja Jess zijn te zien in de film. Hart op de juiste plek is vanaf 18 augustus te zien in bioscopen door het hele land. Bekijk hier de trailer van Hart op de juiste plek.


Jasper maakte eerder al diverse singles, waaronder Kom Dichterbij en Amsterdamse Meisjes. Ook is hij bij het grote publiek bekend van de humoristische televisiereeks Streetlab en de Fomo show.


Van 2011 tot en met 2014 volgde hij een opleiding tot filmacteur in Amsterdam. Tijdens zijn studie maakte Jasper zijn opwachting in producties van onder meer de HKU en had hij een gastrol in Flikken Maastricht. In 2018 reisde hij door het land voor zijn rol in de musical All Stars en vorig jaar was hij te zien in Expeditie Robinson.


Over Hart op de juiste plek


In de romantische feelgoodfilm Hart op de Juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en ze woont samen met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze opeens niet meer zo zeker over haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat dus op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Eve is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne, om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Iets waar ze niks voor voelt, ze heeft niets meer

met haar geboortedorp en vrienden van vroeger. Het wordt een trip down memory lane met vriendschappen en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Met ex-vriendje Luuk (Jan Versteegh) haalt ze herinneringen op en al snel blijkt dat hij helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Ondertussen krijgt ze uit onverwachte hoek een appartement in de stad aangeboden, maar op welke plek ligt haar hart nu écht?!

Producent: Messercola Drama Regisseur: Bob Wilbers Filmdistributeur: Just Entertainment Release: 18 augustus 20220 opmerkingen

Comments


bottom of page