top of page

Je bent een creatieve ondernemer of maker

Je wil graag aandacht in de media

Maar geen kennis van PR of budget voor een freelancer of bureau?

Dan is LOBster er voor jou!

Kickstart je PR 🚀

Kom UIT je schulp en IN de media

 PR? 
Wat is pr en free publicity nou eigenlijk?
Waarom zou je hier iets mee doen?
Waar begin je?

 Wie is je doelgroep en wat is je verhaal?

 Het medialandschap.

 Wat zijn de mogelijkheden?
 Met welke insteek word je een mediamagneet?
 Uitleg over de PR Succesformule.
 Kom over je angst om ermee aan de slag te gaan.

Coming soon: e-book, masterclass en DIY-traject.
Zet jezelf op de wachtlijst en kickstart je PR 🚀

Thanks! We houden je op de hoogte over de lancering.

Wachtlijst aanmelden

Over LOBster.PR

Hi! Charlotte Landman hier 🙋‍♀️ Aangenaam!

Ik heb 15 jaar ervaring op het gebied van PR & Communicatie, voornamelijk in de media- en entertainmentbranche. Nu ik voor mezelf werk (freelance, interim en in teamverband op projectbasis vanuit Lot of Brands) krijg ik vaak de vraag om 'even' te helpen om mee te denken. Ik zie zoveel mogelijkheden bij ondernemers op het gebied van PR & Communicatie, maar helaas: ik heb beperkte tijd en klanten soms beperkt budget. Toen ik een aantal mensen hielp om dan zélf aan de slag te gaan, inspireerde me dat om iets nieuws op te zetten. En zo ontstond LOBster.PR | DIY PR. 

LOB, staat voor Lot of Brands, de naam van mijn onderneming met een knipoog naar mijn eigen naam en mijn werk voor merken die ik uit de spreekwoordelijke brand help op het gebied van PR, communicatie en marketing.

 

Lobster, het is Engels voor het woord Kreeft. Kreeft is mijn sterrenbeeld. Sterrenbeeldkreeftjes zijn dol op hun fijne huis. Lekker veilig binnen, onzichtbaar achter een laptop ;-). Net als jij misschien. Maar is het niet tijd dat mensen je verhaal horen? JOU leren kennen? Dat je uit je schulp kruipt en aan de slag gaat met je PR? Tijd om te zorgen dat je jouw doelgroep gaat bereiken met jouw verhaal. We gaan aan de slag om free publicity te genereren!

Wanneer een kreeft groeit past hij niet meer in zijn 'jasje'. Wist je dat hij letterlijk zijn schild moet afgooien, zodat er een nieuw, grotere schild kan groeien?

Wil je ook groeien en werken aan je PR dan verwelkom ik je graag bij LOBster.

 

Dit ben ik: Charlotte. Vrouw, vriendin, verloofd, dochter, moeder en ondernemer. Mijn lievelingskleur is blauw, ik zing graag onder de douche, hou niet van koken, eet teveel chocoladekoekjes en ik vraag me 8 x per dag af waar mijn sleutels en telefoon zijn. Spoiler-alert: meestal gewoon in mijn tas ;-)

22622 (2).png

 

Met de start van LOBster.PR moet ik zelf ook tevoorschijn komen natuurlijk, om JOU te kunnen enthousiasmeren to kick some ass en te starten met je PR. Doodeng wel, want wat gaan mensen denken en vinden als ik opeens zichtbaar word? Dat geldt voor mij hier en dat geldt voor jou 'out there' in de media. Maar, hop hop. Tijd om in het diepe te duiken. En ik ga je helpen!

 

Dit jaar nog gaat de site van LOBster live en vanaf december deel ik op insta al talloze tips.

Zet je zelf op de wachtlijst en ik houd je op de hoogte 🚀

Liefs,

Charlotte 

🦞

bottom of page