top of page

Soufiane Touzani terug op tv met Tiki Taka Touzani

Bijgewerkt op: 25 sep. 2020

Soufiane Touzani komt terug op tv met zijn spectaculaire trucs met de bal en panna’s. Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani is hier een meester in en gaat voor zijn programma Tiki Taka Touzani langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal. Touzani interviewt de profs op zijn eigen sprankelende manier en daagt ze uit voor trucs en challenges. Een vraag die hem bezighoudt in deze nieuwe reeks Tiki Taka Touzani: kun je vanaf een gebouw een goal maken als het doel op een ander dak staat? Tiki Taka Touzani is vanaf 9 oktober elke vrijdag rond 22.05 uur te zien bij NTR op NPO 3.


Soufiane Touzani - Tiki Taka Touzani: vanaf 9 oktober wekelijks bij NTR op NPO 3. (credits: Wessel de Groot)

16 miljoen Soufiane Touzani was met Tiki Taka Touzani al eerder te zien op tv in 2017 en 2018. Daarnaast heeft hij een goed bekeken YouTubekanaal. Zijn video waar hij Cristiano Ronaldo thuis bezoekt is ruim 16 miljoen keer bekeken.

Lieke Martens In de nieuwe reeks Tiki Taka Touzani daagt Soufiane onder anderen Lieke Martens, Robin van Persie en Mohamed Ihattaren uit.

De acht nieuwe afleveringen van Tiki Taka Touzani zijn vanaf vrijdag 9 oktober wekelijks te zien bij NTR op NPO 3 en online te bekijken via NPO Start.Soufiane Touzani daagt Lieke Martens uit voor een dak-challenge (credits: Wessel de Groot)

0 opmerkingen

Comments


bottom of page