top of page

Populaire kinderserie Masha en de Beer deze winter op het grote doek

Kerstvakantietip: Masha en de Beer - winterpret en meer!

Amsterdam, 13 november - Naar de bioscoop gaan met kind is super leuk én spannend. Vanaf woensdag 13 december draait Masha en de Beer - winterpret en meer! in de bioscoop, de ideale film voor een (allereerste) filmbezoek met kinderen. Naast de reguliere programmering in bioscopen door het hele land, is de film ook vanaf 10 december een maand lang te zien als speciale 'mini-morning' bij Vue. Bij Pathé is de film ook op 10 december in de Kleuterbios te zien. Masha en de Beer – winterpret en meer! bestaat uit een combinatie van nieuwe nog nooit eerder vertoonde afleveringen en specials, overgoten met een filmsausje. Trailer.

Trailer Masha en de Beer - Winterpret en meer!


Over Masha en de Beer – Winterpret en meer! De nieuwe avonturen van Masha en de Beer beginnen bij een bruiloft. En zoals altijd; wanneer Masha van de partij is, volgen er problemen. Masha zorgt voor opschudding als ze zich vermaakt met de sluier van de bruid, op de duiven jaagt en op een kar rond racet met daarop de bruidstaart. Maar er is meer. Zo neemt Masha de kinderen ook mee in een winters verhaal vol magie. In dit verhaal staan de twaalf maanden centraal. Masha en haar nieuwe vriend Januari doen er alles aan om iedereen warm te maken voor het winterfeest. Masha en de Beer - winterpret en meer zorgt voor onverwachte wendingen, verrassende ontmoetingen en oneindig veel plezier voor de allerkleinsten in de bioscoop.


Voor het eerst naar de bioscoop met kind? Vijf tips voor een geslaagd bioscoopuitje:

  1. Voorpret en voorbereiding: Laat een afbeelding zien van een bioscoopzaal. Een groot scherm, een zaal vol mensen in lekkere stoelen. Praat erover hoe leuk het is om daar heen te gaan, kijk alvast naar de trailer of een aflevering van Masha en de Beer als voorpret.

  2. Verwachtingsmanagement: Voorkom eventuele drama's door je kind te vertellen dat de film op een gegeven moment eindigt en dat iedereen dan naar huis gaat. Papa of mama kan de film écht niet opnieuw aanzetten.

  3. Verplaats je in de beleefwereld: Bereid je kind voor op mogelijk voor hen spannende momenten tijdens de film. Bespreek van tevoren hoe jullie daarmee omgaan. Zitten op schoot, samen naar elkaar kijken in plaats van naar het grote scherm – wat het ook is, herinner je kind eraan dat het altijd goedkomt. (Masha en de Beer is gekeurd voor alle leeftijden, maar de totale ervaring kan natuurlijk spannend zijn).

  4. Slim plannen voor plaspauzes: Het klinkt zo logisch, maar zorg ervoor dat jullie van tevoren naar het toilet gaan. Er zit geen pauze in de film en eenmaal in de zaal vergeten kinderen al snel de wereld op zich heen. Dan willen ze niets missen van de film (en popcorn). Of zorg dat je vooraf weet waar de wc's zijn en zorg voor een strategisch handige plek in de zaal.

  5. Vrolijk de zaal uit: Eindigt de film met een vrolijk lied? Laat je kind weten dat het helemaal prima is om mee te dansen. Voor volwassenen misschien wat ongewoon, maar voor kinderen geldt: er mag best gedanst worden. Naar de bioscoop gaan is immers een feestje.


Duur film: 73 minuten

0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page