top of page

Populaire animatieserie Karma's World van maker Chris ‘Ludacris’ Bridges krijgt een tweede seizoen

Nieuwe afleveringen van Karma’s World vanaf 10 maart 2022 wereldwijd op Netflix"Meiden kunnen alles worden wat ze willen, toch?" - Karma Grant (Trailer Karma's Wereld)


Karma’s World (Karma's Wereld), de muzikale kinderanimatieserie van rapper Chris 'Ludacris' Bridges, komt met een tweede seizoen dat vanaf 10 maart op Netflix verschijnt. Het eerste seizoen verscheen in oktober 2021 in 190 landen in 22 verschillende talen op Netflix, en bereikte de Top 10 op Netflix Kids in 42 landen met nominaties voor drie NAACP Awards in de VS. De serie heeft voor de opzet van haar merchandiselijn wereldwijde samenwerkingsverbanden met onder meer Mattel, Scholastic en Universal Music.


Karma’s World (Karma's Wereld) werd bedacht door de meermaals bekroonde Amerikaanse rapper, acteur, producer, ondernemer en filantroop Chris 'Ludacris' Bridges. De serie vertelt het coming-of-age-verhaal over Karma Grant, een ambitieuze muzikale artieste en rapper met een groot talent en een nog groter hart. Iedere aflevering zit vol met hip-hop muziek, streetwearmode en originele choreografie met een humoristische stijl. Centraal staan thema's als zelfexpressie, identiteit, creativiteit en verbinding maken door muziek. In seizoen 2 worden nieuwe personages, nieuwe locaties en nieuwe thema's geïntroduceerd. De kijker wordt meegenomen in onderwerpen als body positivity, angst, het uiten van emoties en het vieren van verschillen tussen mensen.

Karma’s World is een productie van de gerenommeerde maker, producent en distributeur, 9 Story Media Group, in samenwerking met de Oscar-genomineerde studio Brown Bag Films, en met Karma's World Entertainment, Chris Bridges' productiemaatschappij.


Over Chris Bridges Chris Bridges, professioneel ook wel bekend als ‘Ludacris’, is een succesvol acteur, producer, ondernemer en filantroop en een van de meest succesvolle artiesten uit de popmuziek. Chris woont tegenwoordig in Atlanta, Georgia. Zijn voorliefde voor zijn gemeenschap bracht hem ertoe in 2001 The Ludacris Foundation (TLF) op te richten. Deze non-profit organisatie probeert de jeugd te inspireren op basis van educatieve activiteiten in combinatie met onvergetelijke ervaringen, en geeft gezinnen en gemeenschappen een duwtje in de rug door economische ontwikkeling te stimuleren. Meer informatie over TLF is te vinden op theludacrisfoundation.org.


Over Karma's World Entertainment Het door Chris Bridges opgerichte Karma’s World Entertainment is een entertainment-mediabedrijf dat zich inzet om kinderen te helpen met het ontwikkelen van zelfvertrouwen, gezond leven, creativiteit en leiderschapsvaardigheden door middel van leuke muziek en oplossingsgerichte educatieve programma's, met oog voor diversiteit.Familie Grant


Over 9 Story Media Group

9 Story Media Group is een toonaangevende auteur, producent en distributeur van op kinderen en gezinnen gericht intellectueel eigendom. Zijn bekroonde animatiestudio, Brown Bag Films, wordt over de hele wereld erkend voor best-in-class merken zoals Doc McStuffins, Daniel Tiger's Neighborhood, Octonauts, Wild Kratts, Blue's Clues and You! en Karma's World. De internationale distributietak, 9 Story Distribution International, gevestigd in Dublin, vertegenwoordigt maar liefst 4.400 geanimeerde en live-action programma's, die te zien zijn op enkele van de meest gerenommeerde internationale zenders en platforms. De interne afdeling consumentenproducten, 9 Story Brands, ontwikkelt internationale entertainmentmerken voor kinderen, met expertise op het gebied van creativiteit, merkmarketing en licenties. 9 Story's Creative Affairs Group creëert, ontwikkelt en produceert bekroonde merkartikelen aan de hand van baanbrekend kwalitatief onderzoek. Met verschillende vestigingen in Toronto, Dublin, New York en Bali, telt de 9 Story Media Group maar liefst 1100 creatieve en bedrijfsmedewerkers. Voor meer informatie: www.9story.com

Over Brown Bag Films

Brown Bag Films behoort tot werelds origineelste en succesvolste creatief geleide animatiestudio's. Verdeeld over studio's in Dublin, Toronto en Bali, realiseert Brown Bag Films grensverleggende animatie voor de internationale markt. Opgericht in Dublin in 1994 door algemeen directeur Cathal Gaffney en creatief directeur Darragh O'Connell. Na de overname in door 9 Story Media Group, staat Brown Bag Films voor 100% in het teken van creativiteit, gericht op het produceren van de hoogste kwaliteit, cross-platform animatie met krachtige verhaallijnen en boeiende personages. Wereldwijd worden de veelgeprezen TV shows van deze studio door miljoenen kinderen bekeken. Brown Bag Films heeft talloze prijzen en nominaties in de wacht gesleept, waaronder zeventien Emmy® Awards en twee Oscarnominaties. Voor meer informatie: www.brownbagfilms.com

0 opmerkingen

Comments


bottom of page