top of page

Nieuwe romcom Hart op de juiste plek, met hoofdrollen voor o.a. Stijn Fransen, Jan Versteegh, Jasper


Fenna Ramos en Stijn Fransen spelen beste vriendinnen Rebecca en Eve in de film Hart op de juiste plek. © Arjo Franke


De opnames van een nieuwe Nederlandse romantische komedie zijn van start gegaan. Hart op de juiste plek heet de film, die deze zomer al in de bioscoop te zien is. Vandaag verhuist de filmploeg naar Woudrichem, het decor voor een groot gedeelte van de film. De hoofdrollen van Hart op de juiste plek worden gespeeld door Stijn Fransen, Jan Versteegh, Jasper Demollin en Irene Moors. Ook Fenna Ramos, Tanja Jess, Juvat Westendorp en Chris Tates zijn te zien in de film. Hart op de juiste plek is een zoektocht naar liefde, vriendschap, jezelf en... een huis.


In de romantische komedie Hart op de juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Ze heeft niets meer met haar geboortedorp en vrienden van vroeger. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Is er dan echt niets veranderd? Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen; op welke plek ligt haar hart nu écht?!


Ook te zien in Hart op de juiste plek: Sietske van Peursem, Tim Oortman en Merijn Oerlemans.


Hart op de juiste plek is vanaf donderdag 18 augustus te zien in de bioscoop.

Producent: Messercola Drama Filmdistributeur: Just Entertainment Regisseur: Bob Wilbers


Selectie cast & crew Hart op de juiste plek bij opnames in Rotterdam. V.l.n.r. Gedelegeerd producent Mark van Roon, producent Lucio Messercola, Jan Versteegh (Luuk), Stijn Fransen (Eve), Fenna Ramos (Rebecca) en regisseur Bob Wilbers. © Arjo Franke

0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page