top of page

Marc Martel komt naar Nederland met One Vision of Queen

Bijgewerkt op: 17 nov. 2023

Muzikaal spektakel voor Queen-fans

Marc Martel komt met zijn tributeshow One Vision of Queen in 2024 naar Nederland. De zanger, die in de oscarwinnende film Bohemian Rhapsody de zangstem van Freddie Mercury verzorgde, komt in oktober naar AFAS Live in Amsterdam, De Brabanthallen in Den Bosch en MartiniPlaza in Groningen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via deze link.


Na een succesvolle tournee door onder andere Duitsland, Oostenrijk en Italië is de show One Vision of Queen feat. Marc Martel volgend jaar voor het eerst in Nederland te zien.


"Vocale reïncarnatie van Freddie Mercury" - New York Times Voordat Martel werd omschreven als vocale reïncarnatie van Freddie Mercury (New York Times), bracht hij 13 jaar door met het opnemen en toeren over de hele wereld met de Canadese rockband Downhere.


Queen-drummer Roger Taylor In 2011 maakte Martel, met wat aansporing van zijn vrouw en vrienden, een versie van ‘Somebody To Loveen meldde zichzelf aan voor een wedstrijd om frontman te worden van een officieel tributeconcert, georganiseerd door Roger Taylor, de drummer van Queen.

En met succes, de Youtubevideo ging viral, Martel was de winnaar van de show en trad op met Queen-leden Brian May en Roger Taylor. Nu, jaren later, kruipt Marc Martel opnieuw de internationale podia op met het repertoire van de wereldberoemde band Queen, met zijn eigen show: One Vision of Queen.

One Vision of Queen feat. Marc Martel

Marc Martel - Bohemian Rhapsody


Trib Events showpagina www.tribevents.nl/...

Website One Vision of Queen one-vision-of-queen.de


0 opmerkingen

留言


bottom of page