top of page

The Best Social Awards 2022: tijd voor suggesties en inzendingen

Naast populaire categorieën als Beste Inhaker worden dit jaar ook prijzen uitgereikt voor Beste Podcast en Beste Interieur Content


Amsterdam, woensdag 2 maart 2022 - Vanaf vandaag kan iedereen suggesties inzenden voor de Audience-categorieën van The Best Social Awards. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om nu hun beste social content in te zenden voor de Business-categorieën. De negende editie van hét social event van het jaar brengt ook dit jaar nieuwe categorieën met zich mee. Zo worden onder andere Beste Podcast en Beste Interieur Content aan het lijstje toegevoegd. The Best Social Awards 2022 vindt plaats op woensdag 25 mei 2022, waarbij zowel de Audience- als de Business-awards worden uitgereikt.Vorig jaar mochten onder anderen Tim Hofman, Diederik Gommers en Linda Hakeboom prijzen in ontvangst nemen. Ook Pieter Valley bleek een grote hit met zijn video’s, waarvoor hij de award voor Beste TikTok’er ontving. Verder ging Rob Jetten naar huis met de prijs voor Beste Politicus en won niemand minder dan zanger en rapper Snelle de award voor Beste Artiest.


Suggesties Vanaf vandaag kan iedereen suggesties inzenden voor de Audience-categorieën op de website van The Best Social Awards. Tevens is het mogelijk om suggesties te doen voor de categorieën als Beste Personality, Beste Nieuwkomer, Beste Spontane Viral en Beste TikTok’er.

Van 2 tot en met 23 maart kan iedereen op de website suggesties insturen voor de Audience-categorieën. De awardshow wordt uitgezonden via een livestream. Daarna volgt een afterparty voor alle genomineerden.


Business Naast de suggesties voor de Audience-categorieën kunnen kleine of grote bedrijven en merken vanaf vandaag hun werk inzenden voor de Business-categorieën. Denk hierbij aan categorieën als Beste Merk Op TikTok, Beste Inhaker of Beste Video. Ook introduceren we dit jaar nieuwe categorieën zoals Beste Branded Podcast en Beste Merk Op Facebook.
0 opmerkingen

Comentários


bottom of page