top of page

Jamai brengt ode aan zijn muzikale held: Elton John

Theaterconcert I’m Still Standing van Jamai tourt vanaf oktober door het land - kaarten nu verkrijgbaar


Jamai - I'm Still Standing © Jurgen Jacob Lodder


Komend theaterseizoen komt de droom van Jamai uit: samen met zijn liveband én piano bezoekt hij theaters in Nederland om een ode te brengen aan zijn muzikale held Elton John. Het theaterconcert I’m Still Standing gaat op 11 oktober in première en tourt vanaf dan door het hele land. Het is de allereerste keer dat Jamai solo in de theaters staat. Kaarten voor de show zijn vanaf vandaag te koop. Het gehele tourschema en meer info is te volgen via de instagrampagina van Jamai.


De muziek van Elton John is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van Idols 20 jaar geleden leeft Jamai zijn droom. Dit jubileumjaar krijgt vanwege de nieuwe theatershow een gouden randje. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.


Met het theaterconcert I'm Still Standing neemt Jamai de bezoekers mee in het omvangrijke oeuvre van de Grammy-award winning rockster Elton John. Van I’m Still Standing, Cold Heart, Saturday, Rocket Man tot aan de Lion King en uiteraard terug via de Yellow Brick Road. Al die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.


Jamai: “Elton John inspireert mij al mijn hele leven, niet alleen als muzikant, maar ook wat hij betekent voor het vak, het publiek en de goede doelen die hij ondersteunt. En wat ik geweldig vind; hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. En zo sta ik er zelf ook graag in, met een vette knipoog. I’m Still Standing is een kleurrijk en opzwepend concert als tribute aan deze zanger, componist en pianist. Een show om bij te lachen én te dansen."


My gift is my song and this one for you!


I’m Still Standing wordt geproduceerd door Jamai Loman en gaat op 11 oktober 2023 in première in de Schouwburg Amstelveen

De kaartverkoop is vandaag gestart, bekijk het actuele tourschema en meer info via de linkinbio van Jamai op instagram.


Noot voor de redactie | niet voor publicatie: Interviewaanvragen Jamai: charlotte.landman@lotofbrands.nl0 opmerkingen

Comments


bottom of page